Hypericum for depresjon

Midler av tradisjonell medisin er svært effektive og mindre bivirkninger sammenlignet med tradisjonelle medisiner, spesielt når det gjelder urteinfusjoner. Ledelsen blant medisinske planter er St. John's wort, hvor de gode egenskapene fremdeles er oppdaget av forskere over hele verden.

Hypericum som antidepressiv

Infusjon av tørkede blomster av Hypericum perforatum eller vanlig behandler for mange sykdommer:

  • hjerte;
  • leveren;
  • magen;
  • kvinnelige kjønnsorganer.

Nylige studier av de gunstige egenskapene til denne planten har vist en god terapeutisk effekt ved behandling av depresjon, kronisk tretthet og nevrologiske lidelser. Et så bredt spekter av fordelaktige effekter er forbundet med den unike sammensetningen av tørkede blomster:

  • flavonoider;
  • tokoferoler (antioksidanter);
  • tanniner;
  • vitaminer (provitamin A, nikotinsyre, rutin, vitamin C).

Blant de viktigste aktive ingrediensene er azulen, quercetin, et vitaminkompleks, tokoferoler og flavonoider. På grunn av denne sammensetningen har den naturlige antidepressiva Johannesjurten blitt utbredt i medisin, selv som et folkemedisin, har St. John's wort blitt brukt i århundrer. En kraftig effekt på nervesystemet er gitt av den komplekse virkningen av stoffer som ikke, individuelt eller i andre kombinasjoner, gir slike terapeutiske fordeler:

  • Azulene - et pigment og antioksidant populært i kosmetikk på grunn av dets anti-inflammatoriske, regenererende egenskaper;
  • Quercetin-flavonoid, som er i stand til å trenge inn i enden av nervefibrene, påvirker reguleringen av reseptorer, reduserer frigivelsen av adrenalin, noe som forårsaker en beroligende og smertestillende effekt;
  • rutin er et vitamin som har en gunstig effekt på blodkarets vegger, styrker dem;
  • nikotinsyre - essensielt for nervesystemet, hjertet;
  • Hypericin - et rødt pigment som er i blomster av en medisinsk plante, har en psykopropisk effekt mot kroppen.

Hypericumpreparater for depresjon

Alkohol, olje, vanninfusjoner av Hypericum brukt mange århundrer siden for behandling av nervesykdommer, søvnløshet, angst og depresjon. Nå på apotekets hyller finner du mange stoffer basert på medisinske planter i form av tabletter, injeksjoner, dråper, pulver og en blanding av te. Økningen i antall tabletter basert på dette legemidlet er ikke tilfeldig. Interessen for urtebaserte urtemedisiner innen psykoterapi har økt på grunn av:

  • en økning i antall depressive forhold blant befolkningen;
  • høy terapeutisk effekt på grunn av bruk av medisiner basert på denne planten;
  • lav kostnad av urte antidepressiva;
  • en liten prosentandel av bivirkninger sammenlignet med syntetiske stoffer.

Populære navn på narkotika basert på St. John's wort for depresjon som hovedkomponent:

  • Helarium Hypericum;
  • Doppelgerz Nervotonic;
  • Neyroplant;
  • Negrustin;
  • Deprim Forte.

Alle disse legemidlene, unntatt Doppelgerts Nervotonic - disse er tabletter som inneholder tørre ekstrakter. De fleste av de aktive ingrediensene i ekstraktet er vannløselige, og derfor anses alkoholholdige tinkturer å være mer effektive. Tabletter som inneholder et konsentrert tørre ekstrakt av et medisinsk urt, foreskrives i de første stadier av depresjon.

Hvordan ta Hypericum i depresjon i sin naturlige form

En kur mot depresjon og søvnløshet kan tilberedes hjemme, ved hjelp av følgende oppskrifter:

  1. Te for søvnløshet. Valerian gress blandet med blomster av Hypericum og peppermynte i forholdet 1: 1: 1 (5 g), hell 300 ml kokende vann, la i 10 minutter. Ta i sengetid i to uker.
  2. Kjøttkraft. Kamille- og Hypericum-blomster i en 1: 1-forholdsblanding, hell 500 ml vann, koker over lav varme, etter koking - koker ytterligere 10 minutter. Kjøttkraft tar 50 ml en halv time før måltider ikke mer enn 1 uke.
  3. Tinkturolje. 10 g Hypericum-blomster helles 100 ml olivenolje og fylles på et mørkt, kaldt sted i 40 dager. Det resulterende oljeekstraktet tas oralt for 1 teskje før måltider i to uker.
  4. Tinkturen er olje-alkohol. Fersk gress eller Hypericum blomster 500 g helles 0,5 liter hvitvin og 1 liter olje (mandel, oliven), insisterer 3 dager, så blandes blandingen på dampbad. Den resulterende oljen er infundert i flere uker, filtrert og ta 1 teskje på tom mage i en måned.

Kontra

Imidlertid, når du bruker Hypericum for depresjon, må du vurdere tilstedeværelsen og bivirkningene. En avkok av denne urt skal brukes nøye av menn, siden de aktive stoffene, som akkumuleres i kroppen i lang tid, kan påvirke potensen. Du kan ikke behandles med avkok og under graviditet. Du bør også unngå lang eksponering for solen, siden hypericin i sammensetningen av medisinske blomster, kombinert med eksponering for UV-stråler, kan forårsake hudpigmentering og provosere en grå stær.

video

anmeldelser

Han helbredet mange sykdommer i familien takket være dette fantastiske gresset. Jeg kjempet med hjelpen med søvnløshet, og barnet ble behandlet for forkjølelse og ondt i halsen. Broths med kamille, calendula og alkohol tinktur på friske St. John's wort blomster hjalp.

Jeg leste mye om de gunstige egenskapene til denne medisinske urten og bestemte meg for å prøve det. Hun led av neurasthenisk syndrom, tok lyse antidepressiva, men lykkes med å overvinne sykdommen bare ved hjelp av et naturlig antidepressivt middel basert på Hypericum.

Zinaida, 53 år gammel

I hjemmets førstehjelpsutstyr er det alltid St. John's wort olje, som hun gjorde seg selv. Dette middelet kan brukes til å behandle brannsår, sår og drikke fra magesykdommer og søvnforstyrrelser. Hvis du gjør dette legemidlet manuelt, trenger du ikke å besøke apoteket.

Over-the-counter depresjon medisiner

Historien om narkotika for depresjon, som selges uten legens resept, bør begynne med å nevne en av de største misforståelsene. Det er en hellig tro på at preparater basert på planteekstrakter er nyttige fordi de er naturlige. Dette uttrykkes oftest i det faktum at noen sier: "Du trenger ikke å forgifte deg selv med kjemi! Dette er et naturlig produkt, derfor ufarlig og effektivt. " Jeg vil gjerne spørre: "Men hva med Belena, Pale Grebe, Volcheyodnik?" De har også ganske naturlig opprinnelse, men de er veldig giftige. Allerede forgifter de seg egentlig ikke noe arbeid. Derfor betyr det faktum at vi har å gjøre med noe naturlig, ingenting.

En annen tematisk misforståelse er meningen at når medisiner selges uten resept, er de ufarlige, og du kan eksperimentere som du vil. Derfor begynner folk å drikke en ting, så byttet skiftet til et annet, og så like sterkt faller. Og dette er fortsatt halvparten av trøbbel. Noen øker doseringen... Igjen, basert på troen på at en gang solgt i apotek uten resept, er dette ingenting.

Det er ingen logikk: På den ene siden søker de etter noe effektivt, og på den andre tror de at det er enda mulig for barn, derfor er alt mulig for en voksen - medisinen er ganske enkel. Som et resultat, prøver de ikke engang å tenke på kompatibiliteten til ulike måter og bruksmønstre. Resultatet kan være svært beklagelig.

På eksemplet med Hypericum

Essensen av disse "upretensiøse" stoffene, kan vi forstå, hvis vi for eksempel tar noe som kan virke helt ufarlig. La det være Hypericum piller for depresjon. Johannesjurt, som det kalles i engelsktalende land, er også kjent i Vesten. I USA lager du kosttilskudd, og i Europa og Russland medisinske preparater. Samtidig ble de utsatt for grundig undersøkelse bare i Australia, hvor representanter for den farmakologiske regulatoren kom til den konklusjonen at Hypericum-baserte preparater ikke er så enkle som du kanskje tror. Spesielt oppdaget de stoffer som ved deres egenskaper ligner de som er inkludert i Prozac med virkestoffet kalt fluoksetin. Bivirkninger av Hypericum for depresjon gir også omtrent det samme. Blant dem er:

  • alarmtilstand;
  • risikoen for panikkanfall;
  • tap av koordinasjon og svimmelhet;
  • kvalme;
  • Mulige dråper i blodtrykk.

Eksperter bemerket at de negative egenskapene til å behandle depresjon med Johannesjurt ofte manifesteres når de kombineres med andre legemidler, noe som tviler på muligheten for å bruke Hypericum for depresjon som et ekstra middel, som det ofte er tilfelle. Utseendet på hyllene til de aktuelle stoffene, for eksempel "Deprim", i et massalg foreslår at kontrollstrukturen ikke betaler nok oppmerksomhet til kosttilskudd og andre stoffer som er laget på basis av urter. Ikke studert ved bivirkninger. For det første fordi folk selv sjelden korrelerer dem med ufarlige midler. For det andre, fordi deres klager nesten aldri går utover veggene til den behandlende legen. Selvfølgelig kan han sterkt anbefale å slutte å ta bestemte legemidler eller kosttilskudd, men han vil ikke klage på de aktuelle strukturer. Ikke bare her, men i Vesten.

Vi merker også at uansett hvilken tilbakemelding jeg får fra St. John's wort, er det ikke fornuftig å behandle med disse pillene, til og med gjennomsnittlig depresjon, for ikke å nevne klinisk. Det er bare ubrukelig. Hvis vi snakker om bipolar lidelse, vil St. John's wort forverre maniske episoder.

Alt dette betyr ikke at stoffene er helt ubrukelige eller skadelige. Det viktigste er ikke å behandle dem i henhold til formelen "det kan og vil hjelpe, og hvis ikke, så blir det ingen skade". Hvis du allerede har bestemt at St. John's wort er nødvendig for depresjon, er det bedre å konsultere en lege for å ta denne løsningen. Dette er et annet viktig aspekt. Det faktum at medisiner selges uten resept, utelukker ikke behovet for konsultasjon med spesialister.

Og hva er det som frigjøres og hvorfor det blir brukt. Vurder listen over de mest populære...

Over-the-counter depresjon medisiner

Først og fremst bør det bemerkes igjen at gratis salg ikke betyr at alle kan ordinere medisiner for seg selv uten noen risiko. Aspirin er også på salg i frimarkedet. I begynnelsen av 1900-tallet var det fasjonabelt for dem å bli forgiftet. Vi kjøpte 100 pakker, drakk og døde. Dette var tilfelle med spesielt opprørte representanter for unge mennesker, og det er ikke klart fra hvem kvinnelige gymnasieelever som ble gravid. Derfor, hvis du bestemmer deg for å gjøre uten lege i det hele tatt, må du ta på seg sin rolle. Først opprett tegn på depresjon og dens form. For å gjøre dette kan du bruke skalaen Zang. Etter det, hvis hun viser at du har depresjon, velg ett av stoffene og bruk det strengt i henhold til ordningen. Husk at hvis du drakk pillene i mer enn 5 dager, kan du ikke umiddelbart forlate midlene, og i alle tvilsomme tilfeller må du konsultere en spesialist. Mens du tar et stoff, prøv å ikke gjøre det i kombinasjon med andre. Ikke bare antidepressiva, men andre medisiner generelt. Så, ingen reseptbelagte piller for depresjon...

"Lyudiomil"

Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er kartrotilin eller 3-metylaminopropyl. Produsenter anbefaler stoffet for behandling av alle former for depresjon, og mange av dem kommer bare opp. Du kan til og med være enig i at det er en latent somatogen depresjon, men endogen, involusjonell, psykogen i en liste ser ut som en migrene, hodepine, smerte i hode og hodepine syndrom. Tilsynelatende søker kompilatørene av den medfølgende dokumentasjonen bare å indikere bare litt mer, for ikke å gå glipp av.

Virkningen av stoffet er en forbedring i humør, en reduksjon i apati og en reduksjon i inhibering. Bivirkninger inkluderer kramper, takykardi og svingninger i blodtrykket. Legemidlet er kontraindisert hos personer med nyresykdom, lever, prostata adenom og glaukom.

«Prozac» (Prozak)

Det medisinske navnet på den aktive ingrediensen er fluoksetin. Dette virkemidlet er effektivt i behandling av depresjon av noen alvorlighetsgrad og kan ikke tilskrives den ufarlige. Stoff tilhører gruppen selektive serotonin gjenopptakshemmere. Den har en kompleks anti-depressiv og stimulerende effekt. Derfor bør den ikke brukes av personer med psykomotorisk agitasjon, engstelig, årsakssom frykt, som lider av søvnløshet. Fluokset vil bare øke alle disse symptomene. Legemidlet er imidlertid foreskrevet for bipolare lidelser, skizofreni og tilhørende psykose, bulimia nervosa, obsessive tilstander og under behandling av alkoholisme.

Kontraindikasjoner er omtrent det samme som for mange antidepressiva:

  • nyre- og leversykdom;
  • prostata adenom;
  • blære sykdommer;
  • predisponering mot kramper og epilepsi
  • maniske tilstander;
  • etanol eller annet legemiddelforgiftning;
  • graviditet og amming.

Bivirkninger kan deles inn i to hovedgrupper. Relatert til nervesystemet inkluderer:

  • svimmelhet;
  • søvnforstyrrelser;
  • tap av koordinering;
  • depersonalisering;
  • irritabilitet;
  • angst...

... og så mange andre manifestasjoner som ofte er individuelle.

  • mulig tap av synsstyrke;
  • redusert appetitt;
  • tørr munn;
  • seksuell dysfunksjon;
  • allergiske reaksjoner.

En liste over alle problemene forbundet med å ta Prozak ville være ganske stor. Dette alene tyder på at narkotika for depresjon uten lege resept er ingen spøk. Deres bruk i løpet av behandlingen bør være berettiget av graden av depresjon. For eksempel kan gjennomsnittet være et slikt ubehag at en person ikke lenger tenker på sex. I dette tilfellet er en midlertidig nedgang i libido ikke kritisk for ham.

"Paxil"

Dette er handelsnavnet for paroksetin - et antidepressivt middel som tilhører samme gruppe som fluoksetin-selektive serotonin reuptake inhibitorer.

Advarsel! Dette legemidlet er ikke offisielt solgt uten resept.

Kun oppkjøpet av en svakere sertralinanalog er mulig. Hvorfor inkluderte vi det i den generelle listen? Fordi praksis viser - i noen apoteker, er paroksetin solgt til noen. Vårt mål er ikke kampen mot avvik i det farmasøytiske markedet. Vi advarsler bare at paroksetin behandler depresjon av noe slag, inkludert klinisk. For å behandle stoffet bør være veldig forsiktig.

Han er foreskrevet om nødvendig healing:

  • alvorlige former for depresjon
  • alvorlige fobier, inkludert sosiale
  • angst og panikkanfall;
  • mareritt;
  • besettelser.

Listen over bivirkninger er også veldig imponerende og er omtrent tre ganger høyere enn Prozaks. Bare til aktiviteten i sentralnervesystemet kan legges mer og depresjon. Hvordan så? Tross alt snakker vi om stoffer fra det... Faktum er at denne avviket selv er veldig vanskelig. For eksempel kan pasienter med obsessiv-kompulsiv lidelse også oppleve depresjon, men dette er ikke tilfelle for noen å være oppmerksom på problemet. For dem er det viktigste å bli kvitt sine obsessive ideer. Paroksetin, sammen med komplisert terapi, vil hjelpe, og depresjon vil bare intensivere til en viss tid. Imidlertid vurderer ingen sin mulige manifestasjon som en grunn til ikke å behandle syndromet selv.

Siden kardiovaskulærsystemet kan provosere:

  • hypertensjon;
  • takykardi;
  • hypotensjon;
  • ortostatisk hypotensjon
  • bradykardi;
  • anemi...

Dette er ikke en uttømmende liste, men vi håper at vi allerede har vist situasjonenes alvor og det faktum at uten å konsultere en spesialist om dette stoffet, er det bedre å ikke tenke.

Viktig aspekt ved søknaden

Vårt mål er ikke å lage en liste over alle medisiner og kosttilskudd som er passende å ta med depresjon. Nå vil vi berøre et annet viktig aspekt. Fordelene vil bli enda større... Husk at vi lever i tider med markedsøkonomi, og dette betyr at stoffprodusenter først og fremst tenker på fordelene sine, og så om alt annet.

Behandling av depresjon med over-the-counter-piller er en prosess som ikke er forskjellig fra noen medisinsk behandling. Det kan ikke bare være ubrukelig, men også risikabelt. Derfor er det i de fleste tilfeller nødvendig med konsultasjon av spesialister.

Ofte gir folk seg til absolutt ikke det de trenger. Dette skyldes i stor grad troverdigheten til kampanjematerialene. For eksempel, fra depresjon, mange bruker stoffer som er knyttet til den naturlige opprinnelsen til aktive stoffer. Produsenter angir derimot i instruksjonene som følger med forberedelsene maksimalt psykiske plager for å øke målgruppen. Så, Novo-Passit, der enda en "beroligende" er skrevet på boksen, er også antydet som et antidepressivt middel, selv om det er mer beroligende.

Vi må forstå at standard behandling for depresjon omfatter to hovedfaser - fjerner pasienten fra den mest alvorlige tilstanden og systematisk psykoterapi. Det er rettet mot å endre tenkemåten, oppførselen, revisjonen av livsposisjoner. Ideelt sett får en person muligheten til å finne en ny mening av liv og andre verdier. Hvis alt dette ikke skjer, og pasienten forblir i de samme forholdene, kan noen antidepressiva midler bare gi en midlertidig effekt. Dette gjelder selv i tilfeller av endogen depresjon, som ikke har noen klare og eksplisitte vitenskapelige forklaringer.

Representanter for mange religiøse trender ser årsaken til depresjon i det faktum at en person lever et materielt liv og hans åndelige behov viser seg å være utilfredsstilt. Ikke råd til noen medisiner.

Neuroleptisk Forum - Psykiatriske konsultasjon på nettet, vurderinger av narkotika

Perikumslekten

Olga58 26 Feb 2015

Paraply, og disse 10 årene? Hvordan gikk de?

Zont 26 Feb 2015

Paraply, og disse 10 årene? Hvordan gikk de?

Ja elendig borte, for å være ærlig))

Vel, jeg, som den rette, gikk da til legen, håpet at kjemi ville være mer effektivt enn "urter".

Selvfølgelig nektet han urter. Forgjeves, sannsynligvis.

Jeg prøvde (etter avtale) å ta alt eller nesten alt.

Kanskje det var bare fluoksetin. Og det faktum at om en måned er normal. Med unntak av latskap og mangel på initiativ. Og ytterligere forverring. Det var ikke noe slikt dyr. På beast var komforten

Sannsynligvis ved dette begynte han å se på gresset igjen.

Olga58 26 Feb 2015

Takk for det frankante svaret. Hva er diagnosen, eller symptomene?

Nå på ADah, trunks? Eller ingenting?

Jeg forstår - du har 2 mg hypericin om dagen?

Maximilian 26 februar 2015

Ja, komfort, det virker som han)

Olga58 26 Feb 2015

Jeg drikker deprim forte 6 uker. Jeg vil ikke si at det er absolutt trøst - alt kan skje, men generelt - mens jeg tror jeg skal drikke.

Jeg vet bare ikke - prøv å øke til 2 mg hypericin (2 caps. Forte) eller det gir ikke mening?

Olga58 27 feb 2015

En ny studie av Dr. E. U. Forbach fra en psykiatri og psykoterapi klinikk i Darmstadt (Tyskland) antyder også at høyere doser av Hypericum (1800 mg per dag, det vil si to ganger normen) kan lindre pasienten fra alvorlige form for depresjon dersom det ikke er ledsaget av psykotiske symptomer eller hallusinasjoner. Økte doser ga ikke bivirkninger i denne studien.

Det er imidlertid ikke klart hvilke kjemikalier i sammensetningen av denne planten forårsaker en antidepressiv effekt, sier Dr. Kott. Hypericin, det røde pigmentet til en plante hvis psykotrope egenskaper har lenge vært kjent, regnes som den mest sannsynlige kandidaten. Men nyere studier har funnet ut at hypericin virker som et antidepressivt middel som er mindre effektivt enn hele planteekstrakt. Dette antyder at en kompleks blanding av forskjellige stoffer i sammensetningen av planten, inkludert xantoner og flavonoider, også er meget viktig for den terapeutiske effekten av Hypericum.

En studie fant at nesten halvparten av fordelene ved å ta Hypericum føltes mellom fire og åtte uker med å ta. Dyrestudier viser også at hypericin akkumuleres i hjernen og dens antidepressive effekt øker. Noen eksperter hevder at det tar minst seks uker for dette verktøyet å begynne å være gunstig.

St. John's wort hjelper ikke alle og er ikke alltid så god som tradisjonelle antidepressiva. Imidlertid viser generelle vitenskapelige bevis at ca 80 prosent av pasientene tar det, forbedrer tilstanden deres. Tester viste at tilstanden ble bedre for å ta Hypericum hos 70-90 prosent av pasientene, sammenlignet med 42-55 prosent av pasientene - fra å ta placebo. En annen studie av 3250 pasienter viste at bare 15 prosent av dem ikke reagerte.

kr4ftw0rk 27 feb 2015

Det er en god gjennomgang av publikasjoner om helvete og andre gårdseiendommer av Hypericum, selvfølgelig på engelsk. Veldig voluminøs.

En av de interessante kommentarene - i flere artikler er konsentrasjonen av hyperforin ikke mindre viktig enn hypericin. Og enda viktigere, selv om hoveddyr-kosttilskuddene kommer med et slag på innholdet av hypericin, og bare et par merker skriver ut konsentrasjonen av hyperforin.

Forsøk på å få effekten først fra deprim-forte, deretter fra ikherb-ekstrakt, lyktes ikke i sin tid. Nå gjør jeg et nytt forsøk, nå i dobbeltdosering. Tilstand: evig depresjon, apati og asteni.

Zont 27 Feb 2015

Takk for det frankante svaret. Hva er diagnosen, eller symptomene?

Nå på ADah, trunks? Eller ingenting?

Jeg forstår - du har 2 mg hypericin om dagen?

Diagnosen? Mest interessant. Spurt legene, noe mente som svar. Han spurte direkte om det var en "stor" psykiatri, de sa nei. Jeg så på kartet, noe som "asthenisk-depressiv s-ma." Calmed ned)

Dømme av det faktum at de anbefalte å hvile på nootropics og metabolisme, sannsynligvis er sannheten utmattelse.

Det siste kurset var monoterapi med fluoksetin. Jeg la afobazole der.. vel, og nootropics. Hovedsakelig pikamilon, vekslet med store doser piracetam.

Han respekterte også Phenibut, men i 2 uker, ikke mer, fordi han hadde "utåndet" på lengre kurs. En syre i munnen og alt.

Om natten, noen ganger kvart eller ½ av klorprotixen (jeg husker ikke fra hvilken dose). Ikke den beste sovende pillen, men i hvert fall drømmen var. Snarere, sovner. Videre ble det "revet". Vel, det brødet.

Men snakk om St. John's Wort, ja.

Jeg husker ikke hva som var dosen av hyperecin. Det ser ut til at i de årene beregnet han av mengden tørrstoff, eller noe. Og det syntes meg at det var flere av ham i Helarium.

Jeg husker ikke å blande det med noe. Nok, liksom.

Kanskje vil vi flytte til "gresset"? Og så er emnet bredt)

Zont 27 Feb 2015

Generelt, et imponerende resultat!

Olga58 27 feb 2015

Det er en god gjennomgang av publikasjoner om helvete og andre gårdseiendommer av Hypericum, selvfølgelig på engelsk. Veldig voluminøs.

En av de interessante kommentarene - i flere artikler er konsentrasjonen av hyperforin ikke mindre viktig enn hypericin. Og enda viktigere, selv om hoveddyr-kosttilskuddene kommer med et slag på innholdet av hypericin, og bare et par merker skriver ut konsentrasjonen av hyperforin.

Forsøk på å få effekten først fra deprim-forte, deretter fra ikherb-ekstrakt, lyktes ikke i sin tid. Nå gjør jeg et nytt forsøk, nå i dobbeltdosering. Tilstand: evig depresjon, apati og asteni.

I går kjøpte jeg deprime forte og la merke til i vinduet som er en St. John's wort

Jeg kjenner selskapet, fordi ligger i vår by

Instruksjonene angav ikke hvor mye som er inneholdt i mg,

bare det ble skrevet at metoden for behandling er mer sparsom enn når de gjør tinktur eller konsentrere seg (jeg husker ikke bokstavelig talt)

Jeg forsto at det bare var gress i tabletter og ble også nevnt om hyperforin.

Kjemisk sammensetning: Råmateriale inneholder flavonoider (ledende gruppen ALS) (omtrent 1,8-2,0%), som domineres flavonoler hyperoside (3-O-galaktosid quercetin) (ca. 1%) og rutin. Blant de flavonoider og andre kjente quercetin glykosider (Quercitrin, isoquercitrin) og apigenin (3,8-og 31,8-basapigenin og amentoflavone, leucoanthocyanins, myricetin. Hyperoside bidrar betydelig til den antidepressive effekt av Hyperikum preparater. Den andre gruppen er representert ALS anatsenprizvodnymi (hypericin, psevlogiperitsin), som også bidrar til antidepressiv effekt og forårsaker antivirale, baktericide og fotosensibiliserende egenskaper. Tanniner, kondensert natur ode (innholdet når 10%), som forårsaker sammentrekkende preparater. Enkelte forskere som aktive bestanddeler, er også kalt floroglucinol (hyperforin), karakterisert ved at det er en forutsetning at nettopp dette stoffet fører til de antidepressive egenskaper av St. John Surt preparater. Andre beslektede substanser interesse ksantoligany definerer anticancer egenskaper Hypericum gress inneholder også fenylpropanoider (koffein, klorogene syrer), shikiminsyre, coumariner, essensiell olje (ca. 0,1-0,3%), karoten Ides, vitamin C, harpiksaktig stoff. På grunn av mangfoldet i den kjemiske naturen til ALS og kompleksiteten til den kjemiske sammensetningen av urten Johannesjurt generelt, er det ikke alltid mulig å tydeliggjøre bidraget av visse stoffer til biologisk aktivitet. Hensynet urt Hyperikum plantene i gruppe inneholdende flavonoider, også arguable som like den kan tilbakeføres til planter inneholdende antratsenproizvodnye, men det er ønskelig på grunn av den aktuelle tilnærmingen til standardisering av råmaterialer nemlig flavonoider.

Medisinske planter Hypericum - anmeldelse

Nødhjelp med milt og depresjon. Mine resultater og observasjoner

Hvis du føler deg deprimert innfall, risikerer du shlopotat lite flatterende uvitende kompliment))) Selvfølgelig, det er de som er under depresjonen bare "klippe", men dette forringer ikke alvoret i problemet. Jeg er kjent med depresjon i lang tid, og jeg mistenker at det knapt er mulig å sparke henne ut en gang for alle.

De som møtte denne kjedelige damen, tror jeg, burde være interessert i min anmeldelse.

"Fra den terapeutiske protokollen"

Så, på grunn av denne tendensen til depressive stater, fra tid til annen, og mer spesielt fra mai til september, drikker jeg gjennom noe for opplysning av hjernen:

  • Vel, for eksempel, en kjemotisk som Elycea eller dens analog av Escite. Alle navnene er feminine.
  • Eller urte, som dette eller dette
  • Og selvfølgelig, slike vitaminer.
  • Alt dette utpeker jeg ikke selv, men selvfølgelig min favoritt dohtor. Hvordan det skjer skjer jeg her

Av mine funn

Mens jeg fortsatt leser bøker av Dr. Kurpatov, husket jeg at St. John's wort slår ikke bare dyr, men også depresjon. Tatt i betraktning den ganske svake effekten av urtebehandling tidligere, tok jeg ikke dette på alvor.

Skjønt. som smart internett sier:

Tallrike studier har bekreftet den høye og mer vedvarende effekten av Hypericum for behandling av depressive lidelser i sammenligning med virkningen av tradisjonelle antidepressiva med syntetisk opprinnelse.

Men en slik periode kom i mitt liv at legen var langt borte, det var oh dyrt å kjøpe kosttilskudd, men jeg måtte fortsette å leve på en eller annen måte. Og var, var ikke, jeg dro til jegeren.

Fra min erfaring med Hypericum

Hva kan jeg si. St. John's Wort, denne tingen! Nei, så - DING! ))))

En "men"! Det viste seg at apoteket St. John's wort har et ynkelig utseende og en relativt svak effekt. Jeg skjønte dette når min omsorgsfulle mor samlet meg en St. John's wort med mine egne hender. Jeg holder den i en klutpose. Her er en billedkolleksjon.

Hypericum jeg bryter vilkårlig. Jeg lager ikke vannbad og tar så mye gress som min sjel krever - noen ganger en spiseskje, noen ganger to, og noen ganger en håndfull (dette er når den er helt stram) og hell kokende vann, om et glass. Da pakker jeg det godt og insisterer, jo lenger jo bedre.

Etter damping får vi bare en slik blomstersammensetning.

Og så rik infusjon

Det er vanligvis tilrådelig å ta St. John's wort i små porsjoner. Jeg, for å forbedre smakegenskapene (det er bittert og viskøst), fortynner jeg en liten mengde infusjon med kokt vann og drikker det som te.

  • Hvis du hadde tid til å legge merke til hvordan skyene samles i tankene dine (den depressive vil forstå meg), så er en umiddelbar mottak av infusjonen i stand til å bringe deg tilbake til livet samme dag.
  • Hvis oversett, så gjør deg klar til å vente på resultatene kanskje en uke

I mitt tilfelle hjelper Hypericum også magen. I deprimerte organer er fordøyelseskanalen alltid under angrep. Slik er den universelle ugresset.

Det ville ikke være trist, men johannesurt har kontraindikasjoner:

Graviditet og amming

Tar mange syntetiske antidepressiva

Bruk av muntlig prevensjon

Alvorlig psykisk sykdom

Barn eldre - opp til 12 år.

Vel, mer enn en måned å ta det er uønsket, slik at giftstoffer ikke samler seg.

Derfor tror jeg at St. John's wort bør være i førstehjelpsutstyret til alle som er utsatt for depresjon, slik at hjelpen vil være veldig presserende og effektiv. Det er også en vei ut, om det ofte drikker hypericum som te. Dette vil tjene som noen forebygging.

Hvordan bruke St. John's wort med depressive lidelser

Hypericum er en av de mest populære urter i tradisjonell medisin. At han er kjent som en plante fra 99 plager. Det er brukt som et middel siden antikken. De gamle helbrederne nevner det i deres skrifter: Avicenna, Hippocrates, Galen. Det brukes til behandling av sykdommer i leveren og galdevegen, mage-tarmkanalen, forkjølelse, hodepine, for å eliminere den ubehagelige lukten fra munnen.

Hypericum planteekstrakt brukes til purulente sår, alvorlige brannsår, akutt katarre i luftveiene, med flegmon, abscess, mastitt. Bruk den som en komponent for urte. I tillegg er det også kjent som et effektivt middel, lindrende depressive lidelser. Merk at den kun kan brukes i tilfeller av milde og moderate depressive tilstander.

På grunn av sine egenskaper fikk han flere navn i folket, som hver kjennetegner sin mirakuløse kraft. De kaller det "den kongelige scepter", en gren, et rødt gress, tapper blod, magisk gress, syv blod. Han er også kjent med navnet "Ivanovo gress", som er knyttet til begynnelsen av sin blomstring på Ivanovs dag.

Hypericum i naturen

Du kan finne den på ledige steder, enger, i bjelker, langs marker, på skogkanter osv. Spesifikke, lyse, gule, små blomster samlet i panikkulerblomstrer og litt tart, men behagelig lukt gjør det mulig å bestemme det. Det blomstrer hele sommeren - i juni-august. I denne perioden anbefales det å samle det. Som et terapeutisk råmateriale samles de toppblomstrende partiene sammen med stammen, ca 25-30 cm lang.

Hos dyr kan det forårsake alvorlig forgiftning. Derfor ble planten kalt St. John's wort. Hester, storfe og storfe har en spesiell følsomhet for anlegget. Mest av alt fungerer det som et forgiftningsmiddel på ung hvit dress.

Bruk av Hypericum til Depressive lidelser

Mer enn 4 tusen år brukes St. John's wort av leger for å redusere angst og rette søvnforstyrrelser. Galen og Hippokrates, og Paracelsus brukte den til neuralgia og galskap. Det ble først brukt som et antidepressivt middel av Nichols Culpeper, en herbalist og astrolog, i 1652. Med adventen av farmasøytiske antidepressiva ble St. John's wort for depresjon foreskrevet som hjelpemiddel. Han fikk den største populariteten som et psykotropt stoff fra europeiske leger.

Studier av egenskapene til Hypericum viste at komponentene - hypericin og hyperforin, som er en del av planten, har en positiv effekt på normaliseringen av sentralnervesystemet. Forskere i studiet av plantekvalitet fant at det ikke er dårligere i effektivitet for standard antidepressiva som brukes til behandling av mild og moderat depresjon. Imidlertid bemerker de at planten som et antidepressivt middel vil være lite brukt til behandling av klinisk depresjon.

I praksis med å behandle depressive lidelser, kan det ifølge vurderinger fra russiske leger anbefales at St. John's wort er et alternativ til å erstatte reseptbelagte antidepressiva til behandling av milde former for depressiv lidelse som kan kjøpes uten resept og, viktigere, til en lavere pris.

Imidlertid er det en rekke meninger fra spesialister innen psykiatri, som mener at egenskapene til Hypericum som antidepressivt middel er overdrevet overdrevet.

Anbefalinger for bruk

Til tross for at St. John's wort er et trygt medisinsk anlegg, anbefales det å ta det i begrensede mengder. For øyeblikket kan leger ikke nevne den mest effektive og sikre dosen av et medisinsk anlegg for å behandle depresjon for ulike pasientkategorier, men basert på resultatene av vitenskapelig forskning, formulerte ekspertene de viktigste anbefalingene for å ta denne planten for de som lider av depresjon.

Ifølge deres data, i depressive tilstander, anbefales det å ta 300 mg plante ekstrakt tre ganger om dagen. Ved beregning av denne dosen ble legene styrt av kunnskapen om innholdet av en komponent som hypericin i et standardisert ekstrakt. Ved den angitte dosen ble dets tilstedeværelse notert til å være 0,3%.

Folk oppskrifter for depresjon med St. John's wort

Ved behandling av depressive tilstander, brukes dekoksjoner og tinkturer utarbeidet på grunnlag av Hypericum fra tørkeblomstrer og blader av planten.

Oppskrift 1. Hypericum te for depresjon

For tilberedning av drikken vil det trenge to teskjeer tørr blanding av Hypericum, som helles 200 ml. kokende vann. Te er full fersk to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Før bruk må du insistere på te i 10 minutter. For å oppnå et terapeutisk resultat, bør te være full i 2-3 måneder.
Utbruddet av den antidepressive effekten av te er mulig ikke tidligere enn i 3-4 uker.

Oppskrift 2. Infusjon for depresjon

For forberedelse av infusjon basert på Hypericum trenger 10 g tørkede planter og 250 ml. kokende vann. Hypericum helles den angitte mengden kokende vann og insisterer i en halv time. Du kan drikke denne infusjonen opptil 6 ganger om dagen en spiseskje. Ta det strengt etter måltider.

Legemidlet som er fremstilt i henhold til denne oppskriften, hjelper ikke bare til behandling av depressive lidelser, men også i blærebetennelse, magesmerter og tarmsmerter, betennelse i vedleggene, hvitt hår, lever og blære sykdommer, diaré, nyrestein, revmatisme, hodepine, kolitt og ufrivillig vannlating hos barn. I tillegg er denne infusjonen også effektiv som et antihelminthisk og hemostatisk middel.

Oppskrift 3. Hypericum tinktur for å forbedre humøret

For å forberede tinkturen vil trenge: 0,5 liter vodka og 15 g tørket St. John's wort. Vegetabilske blandingen helles med vodka og insisterte i to uker på et mørkt sted. Etter slutten av denne perioden filtreres tinkturen og tas tre ganger daglig i en mengde på 30 dråper, vaskes ned med vann.

Det samme verktøyet kan brukes til å skylle munnen for å kvitte seg med ubehagelige lukt. I dette tilfellet helles de samme 30 dråpene av medikamentet 100 ml. vann.

Oppskrift 4. Hypericum avkok for å kvitte seg med angst

Kjøttkraft fremstilles fra 300 ml. vann og to Art. skjeer av tørr Hypericum. Tørr råvarer helles med vann og oppvarmes i et vannbad, kokt i 25 minutter. Etter justering til det opprinnelige volumet ved å tilsette kokt vann. Drikk dette verktøyet er nødvendig tre ganger om dagen for den tredje delen av et glass etter et måltid. Etter 3 måneders behandling ved hjelp av denne buljongen vil det ikke være spor av følelsen av angst.

Oppskrift 5. Hypericum pulver for søvnløshet

Ofte er en depressiv tilstand ledsaget av søvnforstyrrelser. Hypericum pulver, som selges i apotekskjeder, vil bidra til å kvitte seg med dem.

Ta i slike tilfeller, anbefales det 2-4 gram pulver per dag, delt inn i tre doser. Effekten av behandling med vegetabilsk pulver vil oppstå etter en måned med daglig bruk.

Hypericum antidepressiva

Psykotrope egenskaper av Hypericum ble ikke igjen ubemerket av apotekere. Moderne apotekskjeder tilbyr et utvalg av urte-anti-depressiva basert på Hypericum.

Det antas at disse stoffene er utstyrt med en unik kombinasjon av sikkerhet og effekt, siden de ikke har så mange bivirkninger som syntetiske stoffer. I tillegg tillater deres sikkerhet bruk av disse midlene i behandling av depresjon hos gravide, eldre pasienter og personer med svekket immunforsvar. En annen fordel ved slike verktøy er at de er godkjent for bruk av personer som arbeider med å jobbe i farlige områder og kjører biler.

Bivirkninger

St. John's wort er en av de sikreste urte rettsmidler, det samme gjelder for urte antidepressiva laget av det. Imidlertid kan mottaket i noen tilfeller ledsages av en rekke bivirkninger, inkludert:

  • svimmelhet,
  • diaré,
  • økt sensitivitet for sollys
  • tørr munn
  • hudutslett,
  • kvalme,
  • økt tretthet.

Når du bruker midler på grunnlag av Hypericum, må du huske at det ikke anbefales at du tar det med:

  • andre antidepressiva
  • legemidler som brukes til behandling av HIV-infeksjon;
  • warfarin;
  • medisiner som brukes til å forhindre graft avvisning.
St. John's wort og produkter basert på det anbefales ikke til bruk under graviditet, personer med nedsatt immunforsvar og barn.

Hypericum reduserer effektiviteten av visse stoffer. Blant dem, prevensjonsmidler og legemidler som foreskrives i behandlingen av hjerte-og karsykdommer. Det anbefales ikke å bruke Hypericum i alvorlige former for depressiv lidelse på grunn av sin ineffektivitet.

Til tross for Hypericums uskyld, anbefales ikke selvbehandling av depressiv lidelse. Bare en kvalifisert spesialist kan foreskrive behandling som er tilstrekkelig for pasientens tilstand og beregne dosen, selv om det er vegetabilsk, men alle de samme medisinene.

Hypericum ekstrakt er sammenlignbare med antidepressiva for effektivitet og sikkerhet

Sammenliknet med antidepressiva (sioz) er Hypericum ekstrakt like effektivt og har høyere sikkerhet ved behandling av pasienter med depresjon og er spesielt egnet for mild og moderat depresjon.

Ifølge Verdens helseorganisasjon (2001-rapport) lider omtrent en av ti mennesker i verden av depresjon og depresjon vil bli den nest vanligste sykdommen etter hjertesykdom i 2020.

Bildet av forekomsten av depresjon etter land er som følger:

  • 5% -6% i Kina,
  • 15,4% i USA
  • 27% - i Europa,
  • 20-30% i Russland.

Depresjon er en sykdom.

  • med lang behandlingstid
  • lav effektivitet av rusmidler
  • og høy gjentakelse.

En allment kalt US FDA meta-analyse, som har studert registrerte kliniske studier, har vist at i forhold til placebo, blir effektene av antidepressiva kun klinisk signifikante hos pasienter med svært alvorlig depresjon. (Kirsch I, 2008). Disse resultatene viser hvordan eksperter ser effekten av antidepressiva.

Forskere fra New Zealand og Storbritannia analyserte effekten av antidepressiva og deres bivirkninger basert på tilbakemeldinger fra brukere av antidepressiva for å få et komplett bilde. De publiserte sine forskningsdata i juni 2016. Og det var allerede en titt på antidepressiva gjennom pasientens øyne, fra innsiden.

Langsiktig antidepressiv behandling vokser raskt, men lite er kjent om pasientens erfaring og meninger om denne form for behandling. I denne studien ble pasientens meninger og deres erfaring med langsiktig antidepressiv behandling analysert (med varigheten av depresjonen fra 3 til 15 år. Følgende indikatorer ble analysert:

  • nivåer av depresjon (før og når du bruker antidepressiva)
  • livskvalitet
  • bivirkninger.

De fleste pasienter (89,4%) rapporterte at antidepressiva reduserte symptomene på depresjon, selv om 30% rapporterte alvorlige vansker med behandling med antidepressiva.

Vanlige bivirkninger av antidepressiv behandling var:

  • kansellering av behandlingseffekter (73,5%),
  • seksuelle problemer (71,8%),
  • vektøkning (65,3%).

Pasienter bemerket felles negative følelsesmessige effekter av behandling av legemidler:

  • følelsesmessig følelsesløp (64,5%)
  • avhengighet (43%).

De fleste pasientene var fornøyd med fordelene med antidepressiv behandling, men mange var opptatt av de negative effektene av behandlingen. Enkelte pasienter bemerket behovet for å oppnå tilleggsinformasjon om langsiktige risikoer og ønsket å motta mer informasjon og støtte i fase med seponering av behandlingen.

Fluoksetin, paroksetin, sertralin, citalopram, escitalopram, fluvoxamin brukes oftest ved behandling av depresjon, selektive serotonin reuptake inhibitorer (siocer). Imidlertid kan disse antidepressiva stoffene forårsake mange bivirkninger, som kvalme, søvnløshet og seksuell dysfunksjon.

38% av pasientene med langvarig bruk av Sioz har opplevd minst en bivirkning: seksuell dysfunksjon, døsighet og vektøkning er de vanligste av alle.

I denne forbindelse er det behov for å finne sikrere eller mer effektive metoder for å hjelpe pasienter med depresjon. Og slik medisin kan være allment kjent St. John's wort.

I århundrer har den vært brukt i tradisjonell medisin for behandling av en rekke sykdommer:

De siste årene har de medisinske antidepressiva egenskapene blitt nøye studert.

Hypericum ekstrakt har blitt brukt til å behandle depresjon i over 100 år i Tyskland. Den signifikante effekten og sikkerheten til Hypericum ekstrakt har blitt påvist i dyreforsøk og i kliniske studier hos mennesker med tysk futil.

Behandlingseffektivitet og sikkerhetspoeng ble målt ved hjelp av Hamiltons samlede vurderingskala for å vurdere depresjon, og resultatet ble sammenlignet mellom baseline og endepunkt.

Resultatene av effektiviteten av Hypericum ekstrakt viste:

  • Hypericum ekstrakt reduserte symptomene på depresjon med mer enn 50% (når de ble behandlet med antidepressiva 30% -50%),
  • Hyppigheten av å oppnå remisjon var over 75% (med antidepressiv behandling 15% -40%).

Sikkerheten ved behandling med Hypericum-ekstrakt sammenlignet med antidepressiva (sioz):

Som vist ved kliniske studier av bivirkninger ved behandling med St. John's wort-ekstrakt, ble det observert betydelig mindre enn i SSRI-gruppen.

En meta-analyse (Rahimi R., 2009) av 13 randomiserte, placebokontrollerte kliniske studier publisert fra 1966 til 2008 viste at St. John's wort-ekstrakt var sammenlignbart med Sioz i effekt og sikkerhet.

Den siste meta-analysen inkluderte ytterligere 27 studier siden 2008, med 3 126 pasienter med depresjon. Studier har vist at resultatene av studien stemmer overens med resultatene av R. Rahimi ((Rahimi R., 2009) og St. John's wort-ekstrakt var sammenlignbare med behandlingen med sioz-medisiner for effektivitet, inkludert klinisk respons og remisjon, og reduserer dermed symptomene på depresjon i den totale vurderingen Hamilton skala. I motsetning til studien (Rahimi R., 2009) har nye kliniske studier vist at St. John's wort ekstrakt har en lavere forekomst av bivirkninger sammenlignet med selektive serotonin reuptake inhibitorer (sioz). Disse dataene viser Sammenliknet med antidepressiva (sioz) er Hypericum ekstrakt like effektivt, men det har høyere sikkerhet ved behandling av pasienter med depresjon.

Hypericum ekstrakt perforert i doser på 600 mg / dag (en gang daglig) eller 1200 mg / dag (600 mg to ganger daglig) ble ansett som trygt og mer effektivt for behandling av mild eller moderat depresjon.

For øyeblikket er Hypericum ekstrakt produsert tilstrekkelig høy kvalitet og består utelukkende av rene urte antidepressiva.

Det hemmer konkurrerende opptaket av serotonin, norepinefrin og dopamin; den undertrykker også membranadrenerge presynaptiske virkninger på reseptortetthet og reduserer bindingen av nevrotransmittere til de membranadrenerge presynaptiske reseptorene, og derved øker konsentrasjonen i det synaptiske gapet, etterligner effekten av antidepressiva midler (Trivedi MH, 2007).

St. John's wort kan forårsake milde bivirkninger hos 1-3% av pasientene, som for eksempel tørr munn og forstoppelse, men det forårsaker ikke hukommelsessvikt, noe som er et klart pluss for eldre pasienter.

Et lite antall studier har vist at Hypericum ekstrakt er bedre enn placebo ved behandling av ungdom med moderat og alvorlig depresjon (Simeon J, 2005).

Selv om St. John's wort har blitt brukt som et urtemiddel for depresjon i mange år, spesielt i Tyskland og andre europeiske land, er effektiviteten fortsatt kontroversiell. Den siste meta-analysen av 27 studier med 3 126 pasienter med depresjon representerer fortsatt den mest omfattende analysen av kliniske studier om effektiviteten av behandling med Hypericum ekstrakt for depresjon.

Gitt den lave kostnaden ved behandling med Hypericum-ekstrakt sammenlignet med Sioz, kan dets signifikante effekt og gunstige sikkerhetsprofil være å foretrekke ved behandling av depresjon.

Nylige studier av isolerte forbindelser Hypericum demonstrerte sine viktige nevrobeskyttende egenskaper med gode muligheter.

Farmakologisk aktivitet av Hypericum perforatum varierte. Den har følgende bevist egenskaper:

  • antimikrobielle,
  • antiviral,
  • anti-tumor,
  • anti-inflammatorisk,
  • sårheling
  • antioksidant.

Av stor interesse for forskere er betydelige antioksidantegenskaper av ekstrakten av Hypericum (Heim et al., 2002). De oppsamlede dataene viser den beskyttende effekten av Hypericum perforatum og noen av de viktigste nevrotoksiske forbindelsene. Det antas at dette vil tillate gunstige effekter på neurodegenerative forstyrrelser som Alzheimers sykdom og Parkinsons sykdom.

Hypericum for depresjon

Mange ganger hørte jeg at St. John's wort er en stor hjelp som folkemåte for å takle depresjon. Det eneste jeg ikke forstår er hvordan du tar det eller trenger jeg å kjøpe noen essensiell olje laget av Hypericum? Hvem så behandlet depresjon ved hjelp av Hypericum - fortell meg oppskriften!

Du kan lage avkok eller te. Det anbefales ikke å ta det med høyt trykk. Men med en jeger depresjon kan ikke kureres, er det som en hjelpemiddel. Vi trenger fortsatt hjelp fra en psykoterapeut, og i alvorlige tilfeller, et stoff.

Te fra Hypericum alene vil ikke gi den ønskede effekten for depresjon, som avkok av en blanding av kamille med calendula og infusjon av Hypericum på alkohol. Og infusjonen av Hypericum blir tilsatt i en liten mengde: 1-1.5 spiseskjeer av et avkoksglass. Dette middelet brukes også til søvnløshet.

Det ark som brukes til behandling. Alle, som i vanlige urter. Tørket, gjort tinktur, ta så om nødvendig. Du kan male og i form av pulver og 3 gram 3 ganger om dagen.

Hypericum fjerner angstangrep og normaliserer søvn i stedet for å kurere depresjon. Ved behandling av depresjon er det bare en hjelpekomponent, fordi den ikke tillater serotonin, lykkens hormon, å forsvinne fra cellene. Drikk te - 2 teskjeer per kopp kokende vann. 10 minutter å insistere.

Selvfølgelig kan St. John's Wort kurere mild og moderat depresjon. Det er nesten ingen bivirkninger, men jeg foretrekker å behandle depresjon med morgenkjøringer og sjokolade, som inneholder mye serotonin.

St. John's wort er en effektiv medisinsk plante, men det vil ikke bidra til å fullstendig bli kvitt depresjon. Du kan gjøre en infusjon av hypericum og ta det 2-3 ganger om dagen, men depresjon må behandles på en komplisert måte, og uten hjelp av en kvalifisert lege er nødvendig.

Det er medisiner basert på ekstraktet av Hypericum. Jeg tror dette er det mest effektive alternativet til Hypericum som et antidepressivt middel.

Depresjon er en alvorlig psykologisk tilstand. På en eller annen måte vil du ikke kunne kurere henne, du trenger hjelp fra en spesialist. Men hvis det bare handler om interseasonal distemper, som ofte er resultatet av beriberi, så vil denne urten hjelpe kroppen til å støtte litt.

St. John's wort vil hjelpe i komplekset... Når depresjon anbefales å besøke nye steder, gå oftere, spis sjokolade, start et nytt forhold, gå til en psykolog.

La oss ringe ting etter deres riktige navn. Hvis en person er deprimert, vil han ikke kunne bryte te fra Hypericum, han puster gjennom tiden. Depresjon er en alvorlig sykdom. Hvis det er, så bare en seriøs behandling. Men hvis du har dårlig humør, vil te fra Hypericum, og helst med informasjonskapsler, øke din ånd.

Hypericum er en veldig nyttig urt, og hvis du ikke vil oppleve en depressiv tilstand, så drikker du ofte te med denne urt. Jeg drikker te med en johannesurt to ganger om dagen, morgen og kveld. Om morgenen vil han styrke deg godt, og om kvelden vil han sørge for en god søvn. To teskjeer tørr blanding av Hypericum helle et glass kokende vann og la i 10 minutter. Spesielt godt å drikke denne teen på høsten og våren.

Ta avkjøling av Hypericum, kanskje det vil få en beroligende effekt, men hvis du ikke føler forbedringen i staten, så kontakt lege.

Så avkok av Hypericum. En halv time på et vannbad oppvarmet en avkok, bestående av 2 ss Hypericum og et glass kokende vann. Tok 3 ganger om dagen for en tredje kopp. Varigheten av behandlingen er 3 uker, da må du ta en pause og, om nødvendig, gjenta kurset.

Jeg vet at de gjør avkok av hypericum, noen foretrekker infusjonen. Men med en jeger kan du nesten ikke overvinne depresjonen, det er bedre å kontakte en spesialist.

I ulike former aksepterer. Den enkleste måten å kjøpe piller, fordi på grunnlag av Hypericum gjør piller for å forbedre humøret. Effektiviteten er kontroversiell. Du kan også tørke og gjøre en infusjon: hell kokende vann, så insister opp til en time, belastning og drikk en halv kopp. Antallet og hyppigheten av inntaket avhenger av mange faktorer, inkludert kvaliteten på råvarene, alvorlighetsgraden av sykdomsforløpet og så videre. På dette emnet finnes det detaljerte artikler. Det gjennomsnittlige alternativet - en halv kopp 3 ganger om dagen.

Det må tas i betraktning at det i minst noen resultater er nødvendig å ta en måned eller mer. Ja, de sier mer, det er bedre å ikke sole seg når du spiser.

Hvordan ble jeg foreskrevet en beroligende te. I sammensetningen var Melissa, St. John's wort, motherwort og dogrose. Te var i poser, det var nødvendig å bare brygge det. Effekten var fantastisk. Sov fra denne teen stor. Men denne teen ble foreskrevet som et ekstra middel til hovedbehandlingen.

I vårt hus på landet samlet jeg Johannesjurt meg selv, tørket det og brygget det som te. Så to ganger om dagen, vellyttet.

Hypericum gress fra hundre sykdommer, i det minste sier internett og litteratur. Fra depresjon? Jeg tviler på det... Men det kan til og med være fra sykdommer i fordøyelseskanalen - i det minste hjelper det meg. Bare mye og ofte St. John's wort kan ikke drikke fordi det er giftig.

Hypericum brygger perfekt te, noe som forbedrer søvn og normaliserer nervesystemet. Og for å eliminere depresjon trenger vi også positive følelser, det er verdt å besøke utstillinger, gå på utflukt eller grill med venner, og under en dyp og langvarig depresjon er det ikke synd å konsultere en spesialist.

Hvis du har en blues, kan St. John's wort brukes som te eller lage en avkok. Vel hjelper mot kronisk tretthet, kan brukes til søvnløshet. Men urter er ikke helt ufarlige, kontraindikasjoner må tas i betraktning. Du kan ikke behandles med St. John's wort pregnant, kan forårsake pigmentering. Hvis du kjøper på apotek, må du først lese instruksjonene.

Jeg kjøpte medisiner på grunnlag av Hypericum og så måneden. Det hjalp meg. Jeg husker ikke det eksakte navnet, men det virker som Negrustin heter. Jeg så det på et vanlig apotek og kjøpte flere pakker. For prisen er ikke dyrt.

Selvfølgelig kan man ikke håndtere depresjon i kampen mot depresjon, du må ta alt i komplekset. Jeg mener å engasjere seg i aktiv sport, gå, gå og drikke hypericum for natten.

St. John's wort, som det lenge har vært bemerket, hjelper virkelig med depresjon og angst, det kan tas i form av enkel te, men det anbefales ikke å drikke det lenge, bør du ta pauser, da det kan øke trykket når det tas jevnlig. Det vil si at du drikker dyre te i ca en uke, og ta en pause i flere dager, hvor du kan drikke andre beroligende urter, som sitronbalsam eller morwort.

Hypericum fra depresjon som en død poultice. Det er selvsagt beroligende tinkturer, urtesamlinger - men depresjon er en psykisk lidelse, og bare en kompetent spesialist på dette feltet vil hjelpe deg her.

Apotek selger medisin på grunnlag av Hypericum, kalt "Negrustin", men de kan ikke kurere depresjon. Kun spesialist og omfattende behandling kan løse problemet.

En eneste jeger kan ikke kurere depresjon. Først må du finne ut hvorfor depresjon, og først da begynne å kjempe med det. Og johannesørten hjelper bare å heve tonen i kroppen og ikke mer.

Så St. John's wort i tinktur og brygget en avkok av urten St. John's wort. Ingen forbedring i behandlingen av depresjon blir lagt merke til. I alvorlige tilfeller hjelper det ikke.

Hypericum er svært svakt, som et middel for depresjon, det er mer sannsynlig å midlertidig berolige. Det er nødvendig å ta sterkere stoffer, antidepressiva, beroligende midler. I St. John's wort kan du drikke som te.

Jeg tror at St. John's wort kan kurere bare en mild form for depresjon, og hvis det er vanskeligere, må du bruke den med andre urter, og du trenger en bedre sport om morgenen, det hjelper mye, spesielt kjører. Jeg flyr så mye.

1-2 teskjeer urter og blomster brygge i 200 g kokende vann, la i 10 minutter og ta 2 ganger om dagen. Ved hver mottak må du brygge ferske råvarer. Ta minst 3 uker. Men dette er effektivt bare i milde og moderate depressive tilstander.

Det enkleste og mest effektive alternativet er å brygge te fra den tørkede urt av Hypericum. Den eneste, så vidt jeg vet, påvirker johannesør negativt menns helse. Men en kvinne kan ganske enkelt takle en depressiv tilstand med hjelpen hennes.

Legg merke til at sammensetningen av naturlige beroligende midler består av flere urtekomponenter, derfor, for effektiv behandling av depresjon, vil johannesørten alene ikke være nok.

Drikkeinfusjoner og dekokser av Hypericum trenger veldig, veldig nøye. St. John's wort negativt påvirker myokardiet, hjertemuskelen, og pasienter med takykardi, angina og mange hjertesykdommer, og å drikke Johannesjurt er sterkt motløs.

Det er usannsynlig at St. John's wort vil takle depresjon, men som et hjelpemiddel beroligende vil det passe. Brygget som te og konsumert før sengetid.

Dette er komplett tull. Depresjon er et psykologisk problem. Og jeg tror det ville være galt å gi medisin for det. De som lider av det, bør hjelpe seg, revurdere mange ting og analysere roten til deres problemer.

Jeg tror at mer selvhypnose behandler effekten enn johannesørten selv. Normal gress beroligende handling. Du kan kjøpe på apotek, brygge og drikke før sengetid.

St. John's wort er en kraftig beroligende, men dessverre er det vanskelig å kalle det et antidepressivt middel. Depresjon er en kompleks sykdom for denne behandlingen.
Men med mindre forstyrrelser i NA, vil dette anlegget bli en uunnværlig hjelper. Gjør buljonger, ta bad med en jeger, legg kvister i nærheten av puten for å forbedre søvn. Dette normaliserer ikke bare roen, men stabiliserer også den generelle tilstanden.

Ja, han hjelper ikke. Bare en person vil kunne sove bedre, men det infused gresset lindrer ikke selv tanker om mye sukker fra ubehagelige tanker.

Selv som mormor som pleide å si, behandler St. John's wort tusenvis av sykdommer. Ja, det kan tas som te eller avkok, men ikke i store mengder og ikke ofte. For eksempel lage en avkok litt Hypericum, en liten kamille og mynte. Hell kokende vann og drikk som te om natten. Jeg gjør denne typen te ganske ofte. Livet er nervøst nå, så det starter med depresjon og uten søvnige netter. Denne teen vil være beroligende og om morgenen vil dine problemer ikke være så forferdelige. Derfor kan St. John's wort bli konsumert av forstyrrelser i nervesystemet. Velsigne deg!

Ser på hvor deprimert! Hvis saken løper, vil du ikke komme forbi med en jeger. Du bør fortsatt ta et behandlingsforløp fra en nevrolog. Jeg hørte at St. John's wort hjelper i denne tilstanden. En avkok av blader og blomster av gress bør tas tre måneder og så to ganger i året. I tillegg til St. John's wort kan urter hjelpe: sitronmelisse, peppermynte, kinesisk sitrongress, motherwort, ginseng, etc. Men! Jeg tror uten medisiner du ikke kan takle, fordi de er svært effektive.